lördag 21 juni 2008

Midsommarskojsigheter

Midsommarafton är då över och vi har hamnat en lång bit in på midsommardagen. Regnet har börjat ösa ner och det är sååå grått och mulet.
Men över till gårdagen................
Vi tillbringade den med goda vänner på andra sidan stan. 14.00 landade vi i Solvik för att umgås, äta gott och ha det skoj. En midsommarstång tejpades!!! ihop av björkris och blommor. Efter 2 danser tröttnade barnen så vi körde en raket och sedan var det bra. Dags för lite god mat när klockan närmade sig 18-snåret. Grillat, färskpotatis, friterade potatisklyftor, sallad och gott att dricka. Massor av prat, prat och skvaller, våldsgästades av några grannar tills 23. Vid den tiden sov 2 av 4 barn. Slängde i ett fråge-Buzz i PS2 och dags för lite vuxenspel. Det var helt klart sk*t skoj. Innan vi var klara var klockan 00.30 så det var bara att slänga de sista 2 tappra vakna barnen i säng.
Sedan satt vi ute i nya inglasade verandan med levande ljus och pratade ännu mera skit om allt och alla. 02.30 började det ljusna så fint ute och det var dags för oss att krypa till kojs. Lite god sömn fick vi allt.
Så vi hade en riktigt trevlig midsommar faktiskt....

Nu ska vi bara slöa och slappa resten av dagen. Det känns bäst. Imorgon får vi dra fram dammsugaren, dammtrasan och golvmoppen.
Kanske jag lägger in lite mer foton i datorn....har ju pysslat 7 nya kort i lite mindre format (typ 10x14 cm kort). Jättesöta blev de.
Ha en trevlig fortsättning på helgen.........

3 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hejsan...så det var sk*tprat...ajajdå:)..nya kort sarru.....spännande...får vi se i morn.....okej kommer och inspekterar i morgon då:).......ha de..♥..PIA

Anonym sa...

Hej! Hoppas att jag inte var på tapeten under skitsnacket!! Finns en del att berätta eller!!? Kram Lisbeth

Anonym sa...

Vad roligt att du skaffat en blogg...funderar själv på att göra det. Mycket inspiration att ge och få här på internet =)
Jag tycker att du har gjort jättefina kort- så tack för att du lagt ut bilder på dem i din blogg!

Många Kramar Lisa!!!



http://metrobloggen.se/CosmicGirl