fredag 4 juli 2008

Festival!!!!!!!!!!!

Arvika festivalen har då dragit igång.
Var borta hos kompisarna på Solvik igår och satt och tjöta. Maken tog med sig prinsessorna ner så de skulle få kolla festivalområdet. De hann att lyssna på 2-3 Håkan Hellström låtar. Sjukt mycket folk framför stora scenen.
Sedan slumpade det sig så att jag hastigt och lustigt kom över en fredagsbiljett..... (300 pix istället för 500). Så nu sitter jag här med ett festivalband runt armen och ska snart köra flickorna till mormor och morfar.
Sedan ska jag hasta iväg till Solvik, bli lite dimmig på ögonen och ner å kolla Lykke Li, Kent och Hellacopters. Så det kan bli en riktigt trevlig fredag.
Ska se om jag kan lägga upp lite bilder på vardagsrummet före och efter ommöblering. Sedan kan ju ni avgöra om det blev + eller -.
Ha en skön fredag........

2 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Ooopsa da..ja vart ska sleva vare om inte i gryta..inte ett dugg förvånad:)..kikar in i môn för att se om du är nôe pigg da..:)..hehe..må så gott igelkott..PIA

Lena sa...

Halloj!! Vad kan väl bli bättre än att fira in semestern med att gå på festival...ha det så kul!! In i dimman! // Anna ♥