torsdag 29 januari 2009

Jo´rå......

Börjar med att slänga in ett foto på ett kort jag gjort nyligen. Givetvis massa rosa och bling!!!!



JA.....jag lever!! Jag har bara inte haft tid och lust på ett tag. Har blivit en soffpotatis!!!! Sedan är det sååå jobbigt att lägga in bilder...suck.


Snart slut på veckan....gud så skööönt. Lördag bär det av till Boda Borg för lite skojsigheter. Det är vårt förskoleteam som anordnat lite kuligheter för personalen i området. Som vanligt är det dålig uppslutning. Folk har de mest konstiga ursäkter för att inte åka med. Jag ska i alla fall med och så ska även Super-snälla-silver-sara. Vi ska rocka FETT. Sedan ska vi parta i bussen hem. Länge sedan jag partade på bussen hem....var nog under min fotbollstid som vi partade på bussen hem.........


Men om ni orkar hänga i och vänta ut mig så kan det hamna lite kort på den här sidan när man minst anar det.....................................

fredag 9 januari 2009

Lôtt ôss danse....

Det är programmet vi ser här hemma nu. Oj vad många Bambisar på hal is. Tjejerna här hemma tycker det är kul men mig kan det nog kvitta än så länge i alla fall................

Annars är jag bra trött och schleten just nu. Vi har flyttat till nya lokaler på jobbet. Jag jobbar tillsammans med Pia som bloggar i Vardagsrummet. Och vi har då fått en helt nu förskola att flytta in i. Det blir såååå fint och mysigt och fräscht så vi bara längtar till måndagen. Det enda är att vi får ett nytt lås system så det ska slås koder hitan och ditan, Tror att alla tycker det är lite pirrigt inför måndagen.
Brandlarm har vi också! Det fick undertecknad erfara igår när hon poppade popcorn!!! Jag lyckades då bränna dem lite så när jag hällde upp dem i en skål så började brandlarmet tjuta något fruktansvärt, branddörrarna gick igen och alla kom rusande och undrade vad som hänt. Liiiite pinsamt att få dit räddningstjänsten.... Ja, ja så kan det gå.....typiskt mig.

Nu ska jag vila lite för imorgon ska jag ut och svänga mina lurviga och skjuta runt kylskåp. Att det är till Lasse Stefans kan vi ju tala lite tyst om......

Ha en go fredagskväll alla.

Kram.......M

lördag 3 januari 2009

Pysslad julklapp....

Tänkte visa tavlan som farmor och farfar fick av flickorna i julklapp. Hade skickat in "dagis" beställningen av ena tjejens kort liiiite försent. Så jag tog några Turkiet bilder i stället. Ifall farmor och farfar glömt bort att de varit där...har ju inte ens frågat tjejerna om de hade det bra.



Ska själv pyssla iordning två tavlor till sovrummet imorgon. Tänkte använda de senaste korten de tagit i skolan och förskolan. Vita 3-d ramar från Ikea blir det....då kan man ha vad man vill på tavlorna.
Bild kommer när de blir klara någon gång efter helgen.

Har anmält mig till en mysig pysselträff i Kolbäck 28/2-1/3.... Åhhh så kul det ska bli...

Kram......M

GLÖM INTE körslaget ikväll!!!!!!

fredag 2 januari 2009

Pyssel i huset....

Vi har pysslat järnet här hemma jag och flickorna. Har fått till 10 kort nu på 2-3 dagar. Känns riktigt kul att göra kort så det blir nog några till imorgon. Tänkte visa några av korten som blivit. Har ni sett min underbara ängelstämpel. Så vacker den är. Lilla ballerina fén är också jättefin. Har köpt mig en söt liten kanin från en tjej på Pyssel.net. Den tycker jag också mycket om.






Här ser ni vad det var vi pysslade med på nyår. Längtar tills gitarrerna landar här hemma.





Har ju inte orkat få in några julbilder här i bloggen under julveckorna. Tänkte visa några favvisar i alla fall. Tomten här nere fanns det egentligen fler av men de är borta. Hade dem när jag var liten så lite nostalgi är det.


Snögubben köpte jag för några år sedan och den är så söt. Syns lite dåligt men det finns några ljuslyktor på bilden med små tomtar på. De känns lagomt juliga.



Sist har jag två gamla tomtenissar att visa. Den med grön tröja har jag fått av mamma. Fanns också hemma hos mig när jag var yngre. Den med blå tröja fick jag för många år sedan av min farmor när hon levde. Det är nog min dyrbaraste tomte.

Visst var det på tiden att jag fick in lite bilder i bloggen. Har lite mer kort att visa men det får vänta. Vill fixa lite i Picnik med dem. Fast just nu kommer jag inte in på den sidan.
Ha en trevlig kväll allihop.
ps....filmtips...trots att den blev totalsågad i vår lokaltidning här hemma... AUSTRALIA. Såg den förr helgen och den var sååååå bra. Hugh Jackman var ju så slurpmysig så man fick torka mungipan både 7 och 8 gånger bara första timmen av filmen.
Lasse Maja och Kameleontens hämnd var också barn-spännande. Gillar Lasse och Maja´s julkalender och den här var spännande den med.
Mamma Mu och Kråkan - lilltösen tyckte att den och popcorn var superbra. Tyckte nog själv att det var stor sov-varning på den...höll på att somna nämligen.
kram.......M






torsdag 1 januari 2009

Årets första shopping.....

Jovisst har jag redan nät-shoppat. Efter en skojsig nyår med Abba-singstar och Guitar Hero så var det givet!!! En beställning på ett Abba-singstar är lagt på CdOn. Men vi stoppade inte där jag och maken. Tänk att det slank med ett GuitarHero III med 2!! gitarrer. Så nu blir det party här hemma.
Kan tänkas att det blir en liten "najs" personalfest här hemma längre fram i vinter/vår. Så bara att gurgla igång Abba-rösten och värma rock-fingrarna nu tjejer. *ropar på Sara, Lisbeth och alla de andra coolingarna*
Så där rök då julklappspengarna.........

Gårdagen var skojig och klockan blev 3 innan vi kojsade. Då hade jag hunnit testa WII fitness plattan också......KUL.

Imorgon ska jag jobba.....kära värld så konstigt. Men efter det har jag 4 dyrbara lediga dagar kvar. Tänk vad fort det går när man är ledig.

Ha en go kväll.
Kram..........M