tisdag 28 oktober 2008

Fått skäll igen......

....ja att jag inte uppdaterar här alltså.


Fast just de här sista dagarna har jag haft fullt upp med att "spackla"!!!


Nja det är nog mest latmasken som slagit till. Eller så kanske jag fortfarande är POG-bakis. Pysslade ju ca 25 timmar den där helgen och sov kanske 4 timmar på lördag natten. Men oj vad kul jag hade och OJ vad många trevliga pysslingar jag träffat.


Sedan fick jag ju några måste ha saker....lite promarkers kanske, en cuttlebug, lite nya skojsiga stämplar och massa mer.

Tyvärr L så har jag inga bra lättklädda bilder så du får hålla till godo med en sommar-mumsig bild.....visst hade vi det trevligt den där kvällen.......


Peter "smôlpôjken" Johansson

Annars då....jo jag har börjat på en BOM (boken om mig). Gör den i formatet 6x12 och det är skitkul. Har ett krav på den och det är att alla rubriker/titlar måste vara hämtade ur musikens värld. En låttitel eller rad ur en låt - helst då en schlager eller ABBA låt. Har gjort 4 sidor än så länge. Ska fota dem när ljuset tillåter.

Så börjas det lite smått med julkort och tändsticksaskar. Ska få till lite bilder och få ut dem i bloggen.

Nej...ska kolla det sista på Rosa Bandet galan och sedan kojsa.

*Filmtips tro..... såg Wallanders "Hemligheten" och den var väl så där. Ska ta med stora tjejen på Highschool Musical 3 när den går upp på bio. Men hörreni...varför inte ta och kolla på filmen G. Den är ju go......."det skulle du ha tänkt på tidigare" Gillar den faktiskt. Sedan var man ju lite kär i Niklas Wahlgren också....suck.......

Jo...efter att ha sett Mamma mia 2 gånger nu så är jag nog lite förtjust i Pierce Brosnan...när han har skjortan på sig!! Och ni har väl inte glömt "Remington Steele".

Natti natti på er allihop......kanske jag spacklar lite till...............

torsdag 16 oktober 2008

Pyssel hela helgen!!!

I morgon bitti kl 07.56 går tåget mot Göteborg.....
Det är så att jag hänger väldigt mycket på ett forum som heter Pyssel.net - bästa forumet. Där anordnas en stor pysselträff i Göteborg för cirkus 50 pers. Man får mat, boende och en hel helg med pyssel och prat.
Ser verkligen fram emot att träffa nya människor, pyssla och ha det trevligt. Återkommer med info och kort om helgen.....

Ps....ni vet väl om att bidragen för nästa års melodifestival är släppta!! 24 oktober släpps biljetterna...liiite sugen på att åka till Norrköping.
Men det gör jag inte....istället blir det Arvika Festivalen och Depeche Mode!!!!!!

Ha det gott.....

lördag 11 oktober 2008

Här är jag igen

Back in the blogg-träsk already!!!

Hoppas ni som jag just nu kollar in danstävlingen på svt!! Himla trevlig.....

Tänka sig att det reeedan kommer en liten skrivelse från mig igen. Har ju varit på dop idag och haft den äran att bli fadder åt en lite prinsessa. Hon är ju inte så gammal än men sedan ska allt "fastra" hjälpa henne in i pyssel och schlager världen!!! Klart tösen ska ha lite lim på fingrarna och glitter i håret.......
Så vi hade ju givetvis fixat till några dopkort till hjärtat....
*Det första går då givetvis i rosa. En himlans söt stämpel från Magnolia som min kära Kanadensisks vän Sophie skickat mig. Sedan blev det lite spillpapper och spilldekos på det.
* Det gröna gjorde jag åt min kära mor. Där blev det en av mina hÄnglar favvisar. Visst är hon bedårande. Åter användes det lite spillpapper och dekos.
*Sedan det sista kortet som min kära dotter gjort. Hon använde Magnolias kyrkstämpel som är så fin och passar till så mycket. Lite blandade dekos där med.





Sedan till presangen då...... Hon fick ett sött litet silversmycke från flickorna och en tavla från hela familjen.
Har använt två stämplar från Magnolia igen. Första gången de fick stämpla sig. Bokstäver från Basic Grey och massor av rosa och glitter....... Ramen kommer från IKEA och är i tittskåpsmodell.







Så till sist en riktigt tjusig bild på en tjusig dam.... så håll till godo och ha en riktigt trevlig helg!! Imorgon ska det grejas ute och foton på verandan ska tas....så gott som färdig är den ju. Då vet ni var ni ska sitta och drinka i sommar!!!





Adios
....ja just det...filmtipset!! Har ni sett de tre första American Pie filmerna så kan ni stoppa där!! Återstående filmer rekommenderas EJ!!
Däremot funkar det alltid med "Notting Hill" och "Stolthet och fördom". Ikväll vet jag inte vad det bli...VM-kval i fotboll går ju men.......det kan nog bli en film för mig istället......//Vera

onsdag 8 oktober 2008

Efter massa ovett från mina sk "vänner".....

så måste jag då uppdatera här lite grand. Har varit sååå lat och sett massa filmer istället på kvällarna.
Måste rekommendera den underbara svenska filmen "Repmånad". Den är så goooo......."herr Larsson kan inte reglementet" och "herr Larsson har inget körkort"....är repliker som fastnar.

Annars är det jämna plågor. Tänkte bjuda på ett minimini Turkiet collage (..tack Pia för tipset). Fotot av den strandade valen bjuder jag på ;-)
Det är foto från vårt rum, me on the beach, lite sightseeing och lite mat. Det var sååå härligt att vara borta en sväng.




Sedan fortskrider verandabygget. Pappsen är här var och varannan dag och mocklar. Har två bilder att bjuda på än så länge. Tyvärr glömde jag ta kort på verandan när taket kom på plats....nu har staketet också börjat hamna där det ska. Ser fram emot nästa sommar...välkomna på en drink ute på soldäck och sedan lite mat under tak.........




Nu ska jag snart pysa upp för att fixa till en liten doppresent till brorsans prinsessa som döps till helgen....

Ha det gott alla och se gärna Repmånad.....eller första Sällskapsresan (den duger fint den med... "finns det svenskt kaffe på hotellet" eller klassikern "invalido".... (hjälp vilken torr humor jag har).

Måste bara påpeka att Mamma Mia är OOOTROLIGT trevlig film, Forgetting Sarah Marshall, Heartbreak kid är också filmer som är helt ok......I löööv film!!

Adios igen!!!!